Kunstetalage Marjan VenemaVanaf 1 juli is in de kunstetalage van de VWH-Kunstcommissie onder de Leihof is nu een nieuwe expositie met olieschilderijen door Marjan Venema, geboren en getogen in Hoogkerk. Ruim 10 jaar geleden is zij begonnen met schilderen in oliepastel, dit werd een serieuze hobby. Ze werkt bij de gemeente in de administratie, om haar hobby goed te kunnen uitvoeren heeft enkele uren ingeleverd van haar werk. Ze heeft oliepastel uitgekozen als materiaal. Dit materiaal spreekt haar aan vanwege de mogelijkheden met kleur.
Handen en gezichten zijn eigenlijk de moeilijkste onderwerpen. Marjan heeft daarom meteen zich hierin gespecialiseerd.
 

 Zij heeft geen aansluitende kunstopleiding gevolgd. Ze had wel schilderles gehad maar met ander materiaal en andere onderwerpen. Ze volgt nu tekenles om beter te leren kijken en beter te worden in de anatomie. Het is haar bedoeling om met fijne mooie dingen in kleur naar het gevoel te komen.
 
Marjan VenemaVanaf eind 2012 heeft Marjan in Hoogkerk al verschillende exposities gehouden. In de Tandartsenpraktijk de Verbetering een kleine expositie, in het lege winkelpand van Luna Varia in het centrum van Hoogkerk en in de Theresiakapel tijdens de Dag van de regio 2013. In september vorig jaar had zij thuis open dagen, zoals ze zelf zegt op haar website: “de Kortste Kunstroute in Hoogkerk bij mij thuis. “

www.marjanvenema.eu/
Voor vragen en/of opmerkingen over de schilderijen; atelierbezoek of exposities contact opnemen via onderstaand e-mailadres Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden