TUIN Teaser Idee comite WEB 1024px
Het verdeelcomité van Tuinwijk is een feit! De vijf deelnemers van het comité hebben de mooie naam Idee Comité Tuinwijk gekozen. Er hoort ook een e-mail adres bij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt uw idee ook op papier zetten en dit in een gesloten enveloppe doen, en in de rode brievenbus doen van TuinPad. Zie Aanvraag Idee Tuinwijk
Maar wat is nou de bedoeling van het Idee Comité Tuinwijk? De gemeente heeft de Tuinwijk een pilot gegund door Tuinwijk een wijkbudget te geven van €4600. Tuinwijkers mogen een leuk idee indienen dat ontmoeting en meedoen in Tuinwijk stimuleert. Hiervoor kunnen ze budget aanvragen om het uit te voeren. Het Idee Comité Tuinwijk beslist of het idee geld krijgt of niet.
Zo moet het wel de leefbaarheid ten goede komen en is het niet voor catering en alcohol bedoeld. Een buurt BBQ kan niet, maar als u een goed idee heeft over een ontmoeting waar mensen die elkaar niet kennen elkaar kunnen leren kennen, is er wellicht wel wat mogelijk.
Heeft ú een leuk idee? Stuur het in! Heeft u interesse om óók deel te nemen aan het Idee Comité Tuinwijk? Stuur dan uw gegevens in naar bovengenoemd e-mail adres of in de brievenbus en we nemen contact met u op. Laten we mét elkaar een nóg mooiere wijk maken dan Tuinwijk nu al is!