Geschiedenisboek Tuinwijk

Tuinwijkmanifestatie Banner- hoge resolutie
Hoe gaat het toch met het geschiedenisboek?’ We hoorden de vraag al een paar keer in de buurt. En terecht! Na de presentatie van onze plannen en de voorintekening tijdens de Lentemarkt (14 april) en het Zomerfeest (30 juni) bleef het stil… Toch hebben we niet stilgezeten. Na de zomervakantie heeft de werkgroep de werkzaamheden weer opgepakt. Klik op icon Nieuwsbrief Geschiedenisboek Tuinwijk december 2012
Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor het geschiedenisboek via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zij ontvangen vervolgens automatisch de nieuwsbrief. Een exemplaar van het boek kost €5,- (te betalen bij aflevering).

Extra editie Tuinfluiter Zomerfeest Tuinwijk zaterdag 30 juni , ook digitaal

Tuinfluiter 30 juni extra editie Theater Thuis in de Tuinwijk
Omstreeks 19 juni  wordt een extra Tuinfluiter verspreid. In deze Tuinfluiter staat alles over het Zomerfeest Tuinwijk 30 juni: programma, plattegrond en achtergrondinformatie. Hiernaast ziet u de voor- en achterkant (aanklikken). U kunt deze editie ook downloaden, wanneer u de gedrukte versie kwijt bent of om vanaf een andere locatie de informatie te bekijken. Klik op: Extra Tuinfluiter Zomerfeest Tuinwijk 30 juni (3.06 MB)

Lentemarkt Thuis in de Tuinwijk, foto's en video's

Door_Marieke_van_der_Vliet_Ciska_van_Aken_plant_het_eerste_geveltuintje_aanZaterdag 14 april opende Ciska van Aken, manager woningcorporatie De Huismeesters, de Lentemarkt in De Tuinwijk. Dit bestond eruit, dat Ciska de eerste Vergeet-mij-nietjes plantte in een geveltuintje in de Ooftstraat. De geveltuintjes zijn een cadeautje van De Huismeesters aan de Concordiabuurtbewoners ter gelegenheid van de afsluiting van de renovatie.

Lees meer...

Modeshow Lentemarkt Tuinwijk 14 april vanaf 13:00 uur

Historische_Kleding Historische_Kleding_a
Modeshow

Lijkt het je leuk om mee te doen met een modeshow? Meld je aan! Tijdens de modeshow draag je kleding die tussen 1900 en 1980 gedragen werd. Man, vrouw, jong, oud, iedereen kan mee doen. Mee doen of mee helpen?  Tijdens de modeshow draag je kleding die tussen 1900 en 1990 gedragen werd. Wij zorgen voor de kleding.
Wil je meehelpen met het haar of de make-up van de deelnemers? Meld je dan ook aan!

Aanmelden
Meld je vóór 1 april aan bij Gerrie, telefoonnummer 06 - 11 06 00 71 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook voor informatie kun je bij haar terecht.

Wat gaan we doen?
In 2 bijeenkomsten leer je modeshow lopen.
De bijeenkomsten vinden plaats, op onderstaande data, in het Buurtcentrum aan de Bessemoerstraat 2.
- Vrijdag 13 april van 19:00 tot 21:00 uur
- Zaterdagmorgen 14 april Generale Repetitie

Lees meer...

Tuinwijkmanifestatie 2011-2012: programma 30 juni

Tijdens de Tuinwijkmanifestatie 2011-2012 vieren we hoe goed het met de Tuinwijk gaat. Op de startbijeenkomst op 30 juni 2011 hebben Tuinwijkbewoners aangegeven wat zij nog graag in de buurt zouden willen zien. Veel initiatieven zijn inmiddels in uitvoering of worden binnenkort uitgevoerd. Op zaterdag 30 juni 2012 wordt de Tuinwijkmanifestatie 2011-2012 afgesloten met een groot feest in de wijk.
Werkgroep Tuinwijkmanifestatie 2011-2012. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden