Algemeen

Invulstrookje Kindermoestuin 2012

Invulstrookje Kindermoestuin 2012, klik rechtsboven op afdrukken
............................................................................................................................ Inleveren op Fruitstraat 24 of 34, voor 6 april

naam: .................................................................................................................

adres: .................................................................................................................

mailadres:............................................................... leeftijd:.....................................

telefoonnummer: ................................................ voorkeursdag:.......................................

schoenmaat: ............ lievelingsgroente of bloem: ..................................................

Bedrijven en ZZP-ers Tuinwijk

Overzicht via de Kamer van Koophandel: Klik hier

In de Tuinwijk horen de straten: Studentenlaan, Vindicatstraat, Magna Petestraat, Flankeurspoort, Mutua Fidesstraat, Moesstraat (tussen Sleedoornpad en viaduct), Wilgenlaan (tot Bessemoerstraat), Radijsstraat, Concordiastraat, Fruitstraat, Ooftstraat, K. de Vriezestraat, Bessemoerstraat.

Adviseurs Gemeente (klik op de foto's voor vergroting):

 • Eric_Mooij_Beleidsadviseur_MKB__bij_Dienst_RO_EZEric Mooij, Beleidsadviseur MKB, Centraal nummer RO/EZ: 050-3678600, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Ik heb ervaring als ondernemer en sta daarom open voor je problemen en wensen. Mij moet je hebben als je een wild of gefundeerd plan hebt. Tot welke bedrijfsgrootte, branche of stadsdeel je behoort, maakt mij daarbij niets uit. Als ik zelf het antwoord op een vraag niet kan geven, is de kans levensgroot dat ik degene die de vraag wel kan beantwoorden op korte termijn kan bereiken. Ik ben een atypische ambtenaar die je recht voor zijn raap zal vertellen wat ik van een aan mij voorgelegde zaak vind.
  Kernwoorden:

  MKB, Ondernemen, Wijkeconomie, Binnenstad
 • Eddy_Bijleveld_Adviseur_Zelfstandigen_bij_dienst_RO-EZEddy Bijleveld, Adviseur Zelfstandigen, Centraal nummer RO/EZ: 050-3678600, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Heb je als zelfstandige financiële problemen? De kans is groot dat ik je kan helpen. Ik ben jouw eerste aanspreekpunt als het gaat om microfinanciering in de prachtwijken en het Ebbingekwartier, inkomensondersteuning, bedrijfskapitaal, BBZ 2004 en nadeelcompensatieregeling Damsterdiep. Als ik je kan helpen, dan zal ik dat zeker doen. Inzet van jou betekent inzet van mij!
  Kernwoorden:

  Inkomensondersteuning, Bbz, Nadeelcompensatieregeling, Microkrediet, Binnenstad

 

U kunt zich opgeven voor vermelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Een aantal bedrijven en ZZP-ers (Onderstreepte tekst aanklikken):

AmbulanceZorg Groningen staat voor dagelijkse spoedhulp, kwalitatief en professioneel. Voor medische zorg, snel en goed. En voor dagelijks niet spoedeisend vervoer van zieke mensen, op maat en met veel zorg.
 
Klussenbedrijf PERFET Fettie Mollema K. de Vriezestraat 40  9741 AG, Groningen, tel.:06-12105433, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website: www.perfet.nl

Wim Rijnders,  Klaas de Vriezestraat 40, 9741 AG Groningen, Tel 06-51525072 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
* Advies over en uitvoering van java/j2ee software ontwikkeling;
* Consultancy voor open source software;
* Ontwikkeling van intelligente sensoren voor de autosport-industrie;
* Bouw van technische simulaties voor het verklaren en verbeteren van de prestaties van sport- en personenauto's.
 
ArTesserae is een jong Gronings bedrijf dat de glas-op-glastechniek gebruikt voor diverse toepassingen. Ook wordt een combinatietechniek van glas-op-glas en mozaïek gebruikt. ArTesserae onderscheidt zich door vakvrouwschap, liefde voor het materiaal, kleurgebruik en uniciteit.
 
BrainActivitiz Creative Concepts / eeeep Media / School 2.0
Vakgebied bedrijf: creative solutions; copywriting; marketing; nieuwe media
Daniel Lechner,06-52306327, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chiel Busscher Compositie, Muziekproductie en Educatie. Muziek: Klik hier

 dit’s grafisch ontwerp kan u adviseren en helpen bij de ontwikkeling van uw visuele communicatie. Samen op zoek naar een passende stijl voor uw boodschap of presentatie van uw bedrijf of dienst. dit’s heeft als doel het leveren van een passend en eigentijds grafisch ontwerp, ontstaan door een prettige samenwerking met de klant.

DJ Bert Hadders
Uit de Radijsstraat. Er zijn veel muzikanten in de wijk, zo kun je elkaar makkelijker vinden. Meer websites van en met Bert Hadders: klik hier

Doula praktijk Groningen, www.nadinevanloon.nl,
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling, 050-3122517, 06-52184244, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frontaalmedia, Concordiastraat 70, 9741BH Groningen, Telefoon: 06-81499134
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK nummer: 51555875

Green Wheels, Moesstraat 165

Jan Reemeijer
Jan Reemeijer is mijn naam en kunstenaar is mijn beroep. Ik werk met hout, klei en steen. Graag gebruik ik daarbij materiaal waar anderen geen waarde (meer) in zien en recycle het tot meubels of objecten.

Kunstprojecten Noorderstation
In de Stichting Kunstprojecten Noorderstation werken Stichting Sign, Projectbureau Minerva en HaViK (Huurdersvereniging Kunstenaars) samen om bijzondere projecten te realiseren.

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Maarten Dölle en mijn evenementenbureau heet: Sam Events 4 U. Ik organiseer vele grote en kleine evenementen en markten in het noorden.

Stichting Koorkracht
De Stichting Koorkracht ondersteunt de ontwikkeling van de lichte koormuziek, met als doel een zo hoog mogelijk niveau, zowel artistiek als productioneel.

Een goede tekst pakt en laat niet meer los.
Een goede tekst past bij u en uw boodschap.
Een goede tekst prikkelt en priemt.
Het schrijven van een goede tekst vraagt tijd, talent en tact.
Daarom biedt tekstenschrijver Jorrit Bosma u tekst-én-schrijver.
Door mijn persoonlijke aanpak lever ik een betrokken tekst af.
 
Wineworks
Wineworks is een wijnbedrijf dat wijnproeverijen en wijncursussen organiseert. Het proeven en beoordelen van wijnen, en het ontdekken van uw eigen smaak staan hierbij centraal. Op een onderhoudende en boeiende wijze.

Kinderwerk SKSG Kinderopvang in Jeugdcentrum Tuinwijk

Karlijn BrouwerNieuw gezicht in de Tuinwijk
Hallo allemaal! 
Even voorstellen: Ik ben Karlijn Brouwer, 24 jaar jong en woon sinds mijn studie in de stad Groningen. Misschien kennen jullie me nog wel van de tijd dat ik stage liep bij de kinderclubs van SPT! De komende tijd ga ik de kinderinstuif begeleiden op de woensdagmiddag in Tuinwijk.Ik heb enorm veel zin om de kinderen te leren kennen en leuke dingen te gaan doen! 
Als er nog vragen zijn mag je me altijd bellen op het volgende telefoonnummer:  06-18478207, Of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groetjes, Karlijn Brouwer. 

 
 
In Kinderclub_najaar_2009Vensterschoolverband worden dagelijks verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Er komt 4 keer per jaar een activiteitenkalender uit met het activiteitenaanbod. Ook krijgen de kinderen uit Tuinwijk en Paddepoel een flyer in de brievenbus waar alle activiteiten in staan waar zij aan mee kunnen doen in hun wijk. De ladder en de flyers worden uitgedeeld op verschillende basisscholen en liggen ook bij het wijkinformatiepunt.
Druk eerst  F11 toets! Klik dan op foto's om te vergroten.
 
Kinderclub_najaar_2009_14Voor de naschoolse activiteiten moeten kinderen zich opgeven, met uitzondering van de verschillende instuiven. Opgave loopt via het wijkinformatiepunt in de Vensterschool. Deze is te vinden op het Vensterplein. Ook kunnen kinderen zich opgeven bij Jeugdcentrum Tuinwijk. Het beheer is aanwezig van maandag t/m donderdag. Activiteiten die georganiseerd worden zijn o.a. koken, sport, handvaardigheid, muziek, etc. Deze activiteiten worden in cursus verband aangeboden en duren ongeveer 5 weken. De instuiven lopen het hele jaar door.
 
Kinderclub_najaar_2009_9Jeugdcentrum Tuinwijk
Een gedeelte van de naschoolse activiteiten vindt plaats bij Jeugdcentrum Tuinwijk. De andere twee centra zijn Sonde 2000 en BSV "De Waterman". Het kinderwerk en het bestuur van Jeugdcentrum Tuinwijk vinden het belangrijk dat er een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten geboden wordt voor alle kinderen. De activiteiten die aangeboden worden kunnen liggen op het gebied van creatieve-, sportieve-, culturele- of sociale vorming. De activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers, stagiaires en/of beroepskrachten. Deze worden ondersteund door de coördinator van het kinderwerk in deze wijken.
 
Bijzondere activiteiten
Kinderclub_najaar_2009_4Naast de naschoolse activiteiten vinden er nog een aantal grote activiteiten plaats. Voorbeelden hiervan zijn: sinterklaasfeest, Nationale Straatspeeldag, vensterfeest en soms een cultureel feest zoals het suikerfeest.
Verder worden er bijna elke vakantie activiteiten georganiseerd. Voor elke leeftijdsgroep is er dan een activiteit. Te denken valt aan theater, een dagtocht naar een pretpark, een speurtocht, samen bowlen, naar de geitenboerderij etc. Voor alle grote activiteiten wordt er altijd speciale publiciteit gemaakt.

Kosten

Kinderclub_najaar_2009_5De kosten van de instuif bedragen € 0,50. Met stadjerspas of vensterpas is het gratis. De betaling van de naschoolse activiteiten gebeurt met geld (€0,50 per keer) of met de vensterpas. Deze is te koop bij de bibliotheek op het vensterplein van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 16.00uur. Of in de andere bibliotheken en bibliotheekpunten in de gemeente Groningen. De pas zelf kost niets, maar wordt jaarlijks opgeladen voor €10,- (met stadjerspas €2,50) waarna je onbeperkt kunt deelnemen aan de activiteiten. De bijdrage van de kinderactiviteiten is afhankelijk van het soort activiteit.
Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar zijn welkom!
Geef je op via de flyers of activiteitenladder of kom gewoon eens langs om te kijken!
 
Klik op  
 
Voor vragen kunt u bellen of mailen met:
NSA coördinator SPT en/of coördinatoren kinderwerk SPT, SKSG Kinderopvang en de kinderwerker
 • Eugène Hegeman, telefoon (06) 13198067, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Marleen Kramer-Streurman, telefoon (06) 13519224, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Karlijn Brouwer 06-18478207 Of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kinderclub_najaar_2009_13 Kinderclub_najaar_2009_8 Kinderclub_najaar_2009_2
Kinderclub_najaar_2009_3 Kinderclub_najaar_2009_12 Kinderclub_najaar_2009_7
Kinderclub_najaar_2009_9 Kinderclub_najaar_2009_11 Kinderclub_najaar_2009_6